Україна почала закупівлю бітуму в Іспанії

Поділитися:

Українська торгова компанія “Кантарелл Україна” знаходиться в очікуванні, коли в Миколаївський порт прибуде 5 тисяч 100 тонн цінного продукту нафтопереробки – бітуму. На цей раз і вперше це буде бітум іспанського нафтопереробника.

Про це 19 жовтня пишуть ЗМІ з посиланням на прес-службу торгової компанії “Кантарелл Україна”, що діє від імені нашої країни по бітумних операціях.

Повідомляються подробиці. Наша країна закупила бітум у іспанського нафтопереробного заводу Repsol з міста Таррагона. Дванадцятого жовтня бітум був занурений на танкер.

Танкер з п’ятьма тисячами сто тонн іспанського бітуму повинен найближчим часом з’явитися в порту Миколаєва.

Відомо, що на півдні України бітум використовують для зведення автотрас.

Нагадаємо, влітку Україна в особі торгової компанії «Кантарелл Україна» уклала угоду з переробником Motor Oil Hellas на покупку величезної партії грецького бітуму вагою в 3,5 тисячі тонн.

Також раніше ми писали про те, що найближчим часом в Україні з’являться ряд продуктів на основі нафти виробництва Росії. Це будуть нафтовий бітум, мастила, а також бітумні суміші на основі природного асфальту або природного бітуму та інших залишків від переробки нафти і нафтопродуктів.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ