Україна і Казахстан розвиватимуть агросектор

Поділитися:

Шістнадцятого жовтня на інвестиційному спільному форумі нашої країни і Республіки Казахстан обидві сторони затвердили п’ять ключових напрямках з інвестицій, в яких будуть співпрацювати. У тому числі було підписано співробітництво України з Казахстаном в аграрному секторі.

Про це після закінчення форуму написав в соцмережі заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін.

А крім агросектору, за повідомленням заступника міністра сторони підписали співпрацю в космічній галузі, енергетиці, інфраструктурі і на транспорті. Заступник міністра закордонних справ зокрема написав:

«Сьогодні був радий взяти участь в українсько-казахстанському інвестиційному форумі та познайомитися з численної казахстанської делегацією. Сторонами ідентифіковано 5 ключових сфер співробітництва в інвестиційній сфері: інфраструктура, енергетика, космос, сільське господарство і транспорт ».

Нагадаємо, в кінці серпня за інформацією Державної служби статистики, за перше півріччя 2020 року капітальні інвестиції в сільське, лісове, рибне господарства склали 164 млрд гривень. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, можна сказати, що показник впав на 35%.

Також ми раніше писали про те, що на початку серпня, за даними Державної служби статистики, середня місячна зарплата по Україні в сільському, лісовому і рибному господарстві в липні 2020 зросла до 9508 гривень. Це на 6,1% більше в порівнянні з травнем цього року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу