Україна буде постачати продукти харчування до Ліберії

Поділитися:

У Міністерстві закордонних справ України повідомляють про погодження сертифіката на ввезення м’яса птиці українського виробництва у Ліберію.

Як зазначають у МЗС, відповідний сертифікат погоджено компетентними органами обох країн. Форма цього сертифіката доступна на офіційному сайті Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Як розповіли у відомстві, тривалий час країни Африки не потрапляли під фокус уваги української зовнішньої політики. Тоді як це – великі можливості, зокрема, й для українських експортерів.

Відтак, тепер вітчизняні виробники м’яса птиці і продуктів з нього зможуть продавати свою продукцію у Ліберію.

Нагадаємо, у Держслужбі з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів повідомляють, що з початку 2021 року відкрили 11 експортних ринків для вітчизняних виробників. Разом з цим у відомстві зазначають, що це на один напрямок менше, аніж за весь попередній рік.

Раніше повідомлялося, що Кабмін схвалив стратегію продовольчої безпеки. Як розповіли у Держпродспоживслужбі, відповідно до стратегії, в Україні буде створена система національного та регіонального моніторингу продовольчої безпеки, щоб виявляти та запобігати продовольчим загрозам.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу