«Укравтодор» хоче повністю оновити трасу Київ-Одеса

Поділитися:

У 2020-2021 роках в Україні повністю відремонтую трасу Київ-Одеса.

За відомостями «Укравтодору», в планах дорожників оновлення дорожньої інфраструктури, зон відпочинку, платформи Weigh-in-Motion.

Оновлення траси М-05 Київ-Одеса (протяжність 504,6 кілометрів) почнеться в наступному році. Цьому передував ремонт 25 кілометрів дороги в Київській та Черкаській областях.

«Під ремонт проектуються ділянки в трьох областях. Найближчим часом роботи будуть проводитися на 40 кілометрах на Київщині », – йдеться в повідомленні.

Департамент також оголосив, що почне будівництво транспортних вузлів поблизу Віта-Поштовій і Чабанов. У той же час планується відмовитися від лівих поворотів на трасах міжнародного значення.

Нагадаємо, що державна аудиторська служба виявила порушення в проведенні тендера «Укравтодору» на утримання доріг державного значення в Одеській області. Відомство допустило до конкурсу компанія «Росдорстрой», не дивлячись на те, що пропозиція підприємства не відповідало вимогам тендерної документації.

Також раніше повідомлялося, що в квітні в Україні була створена компанія «Автодор Консалтинг». Вона буде «консультувати» дорожників за 3 відсотки від суми підписаних договорів.

Її створили радник голови компанії Укравтодор Вадим Олійник і тоді ще керівник сектора інфраструктури Офісу ефективного регулювання Владислав Притоманова.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу