У Зеленського визнали, що Україна не виживе без грошей МВФ

Поділитися:

Володимир Зеленський розповів про те, що Україна поки не може відмовитися від тієї допомоги, яку дає їй Міжнародний валютний фонд. При цьому президент визнав, що після першого траншу країна не виконала всі ті умови, які були поставлені для отримання другого, а після і третього.

Розмова про це виникла в ході інтерв’ю, яке президент України дав кореспондентам чотирьох телеканалів. Зокрема, він розповів про те, що знає поіменно всіх тих, хто зацікавлений, щоб Україна не отримала другий і третій транші кредиту, але називати їх імена не має наміру ані зараз, ані після проведення місцевих виборів, які відбудуться вже 25 жовтня поточного року.

Раніше повідомлялося про те, що думає експерт у сфері фінансів з приводу шансів України отримати другий і третій транші від МВФ. Юрій Прозоров, економіст, вважає, що однією з причин ситуації, що склалася, безсумнівно була зміна керівництва Нацбанку. І це сталося вже після отримання траншу. Це була ситуація, після якої у МВФ замислилися. Змінилися також і позиції зарубіжних партнерів, змінилося все.

Також ми писали про те, що на цей час МВФ співпрацює з Кабміном з приводу наступного траншу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу