У ЄБРР назвали проекти в Україні, в які мають намір інвестувати гроші

Поділитися:

Європейський банк реконструкції та розвитку має намір інвестувати гроші в ряд великих українських бізнес-проектів. Про це повідомляє глава відомства Оділь Рено-Бассо, передає пресслужба Міністерства фінансів України.

У відомстві зазначили, що на цей час ЄБРР готовий підтримати проекти, які спрямовані на розвиток транспортної інфраструктури та енергетичного сектора України.

У своєму повідомленні Мінфін також навів у приклад ті проекти, за якими державі вдалося домовитися з ЄБРР. Серед таких – «Проект розвитку АТ «Укрпошта» і «Розвиток транс’європейської транспортної мережі».

“Також я хочу подякувати ЄБРР за проекти з підтримки ліквідності ДП «Украерорух» і АТ «Укрзалізниця», – сказав міністр фінансів України.

Раніше глава Європейського банку реконструкції й розвитку Оділь Рено-Бассо спрогнозував динаміку збільшення внутрішнього-валового продукту України до кінця 2021 року.

За словами фахівця, до кінця року ВВП України зросте на 3%. При цьому надзвичайно високий рівень економічної невизначеності як і раніше буде однією з найголовніших проблем України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу