У США вважають, що рокіровки в «Нафтогазі» псують імідж України

Поділитися:

Остання зміна керівництва “Нафтогазу” може вплинути на інвестиційний клімат, співпраця з МВФ і економічну стабільність в Україні. Про це заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен.

“Насправді це поганий сигнал і потенційна шкода міжнародному іміджу України. Мені здається, уряд це розуміє і рухатися вперед до корпоративного управління” Нафтогазом “. Воно повинно бути прозорим, незалежним і обов’язково служити інтересам український”, – додав Блінкен.

Нагадаємо, що в Києві в будівлю Офісу президента намагалися прорватися представники бізнесу та учасники руху Save ФОП, які сьогодні вранці зібралися на чергову акцію протесту. Через візит державного секретаря Сполучених Штатів урядовий квартал посилено охороняли Нацполіція і Нацгвардія.

Раніше повідомлялося, що Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен закликав представників громадськості до дискусії з приводу реформування і боротьби з корупцією в Україні. Про це він заявив, виступаючи під час онлайн-відкриття «круглого столу» з питань реформ і боротьби з корупцією в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу