У США рівень безробіття подолав позначку в 36 млн осіб

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки рівень  безробіття подолав позначку в 36 млн чоловік, досягнувши критичних показників в порівнянні із статистикою попередніх років. Про це повідомляє видання “TheGuardian.”

Як фіксують американські аналітики, кількість безробітних зросла до 14,7 відсотка. Зокрема, тільки лише на момент середини березня число не працевлаштованих американців дійшло до позначки в 36 мільйонів.

Також повідомляється, що за останню неділю з заявами про державну допомогу встигли звернутися мільйон жителів і їх частка на ринку працевлаштування лише продовжує збільшуватися через стагнацію американської економіки і проблеми карантину, обумовленого коронавірусом.

Нещодавно Конгрес Америки спробував стабілізувати ситуацію і виділив на потреби малого та середнього бізнесу пакет допомоги в розмірі 350 млдр доларів.

Гроші були надані в рамках програми “Payroll Protection Program”. Пізніше американський уряд прийшов до висновку, що цієї суми недостатньо для ліквідації кризи і розширив розмір допомоги ще на 320 млрд.

Як повідомлялося раніше, податкова служба нарахувала в Києві більше тисячі офіційних мільйонерів. Як повідомила в п’ятницю, 15 травня, прес-служба Державної податкової служби, в столиці зареєстровано 1 255 осіб, які вказали дохід в 2019 році понад мільйон гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу