У Раді розповіли, що робитимуть після добудови «Північного потоку-2»

Поділитися:

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомляє, що Україна повинна мати запасний план на випадок добудови Росією газогону «Північний потік-2». Необхідно завжди мати «План Б», і, знаючи північних сусідів, – і «План С», наголосив Разумков, виступаючи на одному з українських телеканалів.

Водночас, він переконаний, що першочергове завдання перед усіма гілками влади та українським політикумом – не допустити завершення втілення російського проєкту.

Напередодні парламент ухвалив постанову із закликом до Палати Представників і Сенату Конгресу Сполучених Штатів 117-го скликання – у будь-який законний спосіб «повністю та незворотно зупинити будівництво трубопроводу «Північний потік-2», поширивши санкції на всіх його учасників.

Днями ЗМІ повідомили, що Штати можуть відмінити санкції, запроваджені щодо компанії-оператора будівництва «Північний потік-2», повністю відмовившись від них у подальшому.

Також повідомлялся, що у Сполучених Штатах Америки визнали неможливість зупинки російського стратегічного проекту “Північний потік 2”. Про це повідомляє прессекретар Білого дому.

Нагадаємо, що Російська Федерація має намір добудувати свій новий газопровід «Північний потік-2» до кінця 2021 року. Про це свідчать дані з боку оператора проекту «Nord Stream 2 AG».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ