У Печерському суді – спалах коронавируса

Поділитися:

За інформацією прес-служби Печерського районного суду Києва, у співробітників відомства виявили коронавірус.

Відомо, що до будівлі суду під’їхав автомобіль ДСНС для того, щоб провести дезінфекцію хімічним розчином всередині приміщення. Судові засідання, призначені на післяобідній час були скасовані, а деякі співробітники суду вийшли зі своїх робочих місць.

Конкретних імен заражених коронавірусною інфекцією в прес-службі Печерського районного суду поки не називають.

Нагадаємо, що в Баварії на місцевій фермі коронавірусом заразилися відразу 174 людини. В цілому тепер 480 працівників сидять на карантині.

Deutsche Welle пише, що спалах коронавірусу зафіксований в регіоні Дингольфинг-Ландау. За словами глави округу Вернера Бумедера, щоб уникнути подальшого поширення інфекції, працівників аграрного виробництва посадили на карантин.

Раніше повідомлялося, що в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського зафіксували спалах коронавірусу: епіцентр захворювання був виявлений в одному із студентських гуртожитків. Про це свідчать дані Київського міського лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України.

Вперше про інцидент заговорили на минулих вихідних, 26 липня. Як вказала Київська міська державна адміністрація, масове інфікування торкнулося студентів Інституту спецзв’язку і захисту інформації.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ