У «Нафтогазі» розповіли про переваги переходу на річний тариф оплати за газ

Поділитися:

НАК “Нафтогаз України” завершила розробку ринкового рішення, яке зможе захистити домогосподарства від сезонних стрибків ціни на газ під час наступного опалювального сезону, а також від зростання цін, що спостерігається через відновлення світової економіки.

Так, Нафтогаз вводить тариф, який визначає єдину ціну на газ протягом року. Річний тариф дозволяє уникнути проблеми стрибків ціни і не вимагає передоплати.

“Переваги річного тарифу і його гнучкість вже оцінили споживачі ГК” Нафтогаз України “. Прийшов час масштабувати цей досвід на всю країну. Наші клієнти, які вибрали восени тариф” Річний “, дотепер платять за газ за ціною, яка була на момент підписання договору », – зазначив Андрій Коболєв.

Слід зазначити, що перевагами такого тарифу зможуть скористатися всі побутові споживачі, адже Нафтогаз надає рівні можливості для всіх газопостачальних компаній, щоб вони могли розробити власний річний тарифний план. Дотримуючись принципу рівного доступу для всіх, Група Нафтогаз готова надати можливість купувати газ постачальникам, які працюють на роздрібному ринку для населення.

Нагадаємо, що НАК «Нафтогаз України» має намір презентувати свій річний тариф на послуги вже з травня 2021 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Раніше повідомлялося, що НАК «Нафтогаз» збільшив частку на ринку поставок «блакитного палива» населенню. Так, за даними Нацкомісії з регулювання у сферах електроенергетики і комунальних послуг, в останньому кварталі минулого року частка компанії на ринку виросла до 7%. Тоді як в третьому кварталі було 2%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу