У НАБУ заявили, що збитки у справі «Приватбанку» перевищили 100 млрд. гривень

Поділитися:

У Національному антикорупційному бюро України заявили, що поточні збитки по частині кримінального провадження в справі про “ПриватБанк” перевищують позначку в 100 млрд гривень. Про це заявив глава відомства для українських ЗМІ.

Чиновник повідомив, що обсяги розслідування дуже великі й сама справа зараз знаходиться на досудовій стадії розслідування.

Також він заявив, що в НАБУ намагаються максимально стримувати всі потоки інформації щодо ходу розслідування для того, щоб не накликати на нього додаткові перешкоди у вигляді зацікавлених осіб.

Ми розуміємо й усвідомлюємо що це справа в зоні уваги експертів, суспільства, міжнародних партнерів, тому ми робимо все, щоб справа рухалася якомога швидше“, – вказав він.

Також він назвав суму збитків у цій справі, згадавши нечувану суму грошей в розмірі понад 100 млрд гривень. Звичайно така сума поки що є орієнтовним показником, так як на цей момент в НАБУ проходять відповідні дослідження експертів.

Нагадаємо, що український державний банк «Приватбанк» продовжує судову тяганину з колишніми акціонерами установи Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.

Цікаво, що недавно «Приватбанк» виставив на майданчику OpenMarket (ДП «сетах») один зі своїх активів. Йдеться про нафтобази в невеликому селищі Затишшя в Одеській області.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу