У МВС зайнялися проблемою недобросовісних забудовників

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ України анонсували новий законопроект, який зміг би врегулювати проблему з недобросовісними забудовниками. Про це стало відомо в рамках візиту заступника голови міністерства в місто Харків.

За даними українських ЗМІ, в рамках свого візиту чиновник відвідав ЖК «Новий Дім на Ньютона», «Ковчег», «РіверТаун» і «Перемогу».

Біля недобудованих об’єктів представник МВС поспілкувався з тими українцями, які вклали чималі гроші в купівлю квартир в даних житлових комплексах, але досі не змогли туди заселитися.

Він заявив, що на цей час МВС ретельно вивчає проблему і спільно з українськими народними депутатами розробляє законопроект, який зміг би врегулювати питання.

Нагадаємо, що в Києві біля центрального офісу Міністерства розвитку громад і територій України пройшла акція протесту проти призначення Ірини Король тимчасово в.о. керівника ДАБІ.

Люди прийшли з плакатами «Ні корупції в ДАБІ!», «Корупціонери, геть із будівництва!» «Король, Кудрявцев і Чернишов – корупційний спрут!», А також з муляжами пачок 100-доларових купюр, які вони розклали на порозі міністерства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу