У Мінцифри зайнялися розвитком ринку віртуальних активів

Поділитися:

У Міністерстві цифрової трансформації повідомили, що Мінцифри спільно з представниками інших відомств і бізнесу почали розробку стратегії розвитку ринку віртуальних активів в Україні.

“Міністерство цифрової трансформації разом з представниками інших відомств і бізнесу почали розробку стратегії розвитку ринку віртуальних активів в Україні. У перший день Форсайта було проаналізовано сценарний простір розвитку нової індустрії”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що 9 березня відбулася перша зустріч учасників Форсайта, на якій були класифіковані тренди, що впливають на майбутнє ринку віртуальних активів, і виділений ряд ймовірних сценаріїв його розвитку. В результаті колективної роботи буде сформована дорожня карта розвитку нової індустрії.

«Одна з головних цілей нашого міністерства – створити в Україні найбільш сприятливе середовище для розвитку ринку віртуальних активів. Для цього в першу чергу нам необхідна дорожня карта розвитку нової індустрії та спільнота, яка допоможе втілити амбітні плани в реальність. Форсайт сформує співтовариство тих, хто наблизить майбутнє бажаного розвитку сфери віртуальних активів в Україні. Попереду чимало роботи, адже протягом наступних двох місяців ми повинні визначитися зі спільним баченням стратегії розвитку ринку », – кажуть в Мінцифри.

Нагадаємо, що Міністерство цифрової трансформації має намір за три роки забезпечити 95% жителів України доступом до 4G. Зараз Мінцифри реалізує чіткий план покриття території України.

Раніше повідомлялося, що Міністерство цифрової трансформації проти введення обов’язкової реєстрації абонентів мобільного зв’язку в Україні. У відомстві вважають, що краще забезпечувати розвиток продуктів, створюючи потреба в ідентифікації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу