У Міносвіти обіцяють не звільняти вчителів-пенсіонерів

Поділитися:

В Україні вчителів-пенсіонерів не звільнятимуть, вони продовжать працювати, їх переведуть на річний контракт автоматично. За такою ж схемою будуть регламентуватися трудові відносини з директорами шкіл. Держава буде замовляти у них вчительські та управлінські послуги, укладати трудовий договір. Про це заявив голова Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Такий типовий контракт є додатковим захистом, – розповів голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій, – як в будь-якому подібному контракті прописані зарплата працівника, надбавки, пільги, посадові обов’язки.

У Міністерстві освіти України пообіцяли збільшити заробітну плату педагогам в прийдешньому 2021 році.

Як повідомлялося раніше: в Міністерстві освіти України пообіцяли збільшити заробітну плату педагогам в прийдешньому 2021 році, обіцяне на 2020 рік підняття зарплат вчителям скасовано освіту в рамках секвестру державного бюджету через спалах коронавируса в країні.

Також ми писали, що Міністерство освіти і науки розробило проект професійного стандарту для вчителів початкових класів та закладів загальної середньої освіти.

 

 

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ