У Мінінфраструктури поліпшили дорожній рух на 83%

Поділитися:

Державна програма по збільшенню рівня безпеки дорожнього руху виконана на 83 відсотки. Станом на липень чиновники оголосили і зробили закупівлі на 2,6 мільярда гривень, повідомили в Міністерстві інфраструктури.

У структурі уточнили, що в 2020 році чиновники виділили 3,1 мільярда гривень на проекти з підвищення безпеки дорожнього руху. Зокрема, планується поліпшити інфраструктуру семи регульованих пішохідних переходів на дорогах першої категорії і 20 нерегульованих, установка 25 вагових комплексів, будівництво 25 транспортних розв’язок, благоустрій 399 пішохідних доріжок і 23 переходів різного рівня, установка 180 систем освітлення, знищення 9 місць зосередження аварій, установка 54 демпферних пристроїв. В цілому на інфраструктуру виділено 1,4 мільярда гривень.

Також 1,13 мільярда передбачено на ефективність і оперативність реагування рятувальників під час ліквідації ДТП. Також передбачені гроші на пілотний проект єдиної лінії “112” для всіх екстрених служб в столиці України (Київ). Потім така система запрацює по всій Україні.

Нещодавно ми писали, що Міністерство внутрішніх справ (МВС) може маніпулювати даними про аварії в українській державі. МВС не розкриває реальні дані: показує зростання смертності від дорожньо-транспортних пригод, коли потрібно отримати гроші з бюджету, і, навпаки, показує зниження смертності, коли необхідно продемонструвати, що пророблена хороша робота і бюджетні гроші витрачені не даремно.

Також ми писали матеріал про те, на думку експертів, за 5 місяців цього року кількість смертей через аварії на дорогах зросла на 14,3 відсотка в порівнянні з тим же періодом минулого року. Загинули 1209 людей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу