У Мінфіні очікують, що бюджет 2021 року впорається із коронакризою

Поділитися:

У зверненні Міністерства фінансів, яке було опубліковано на сторінках «Урядового порталу», йдеться про те, що проект держбюджету країни на 2021 рік є цілком збалансованим, а також таким, який можна виконати. Зокрема, у міністерстві вже назвали цей бюджет дорожньою картою, що містить всі необхідні відмітки задля того, аби 2021 рік Україна прожила саме так, як запланувала.

В бюджет було закладено необхідну фінансову підтримку всім трансформаціям, які заплановані на майбутній рік, а також у ньому містяться кошти на соціальні проекти, підтримку незахищених верств населення тощо.

У Міністерстві фінансів вважають, що саме у 2021 році країна зможе повністю впоратися із наслідками коронавірусу та впевнено крокувати до фінансової стабільності та процвітання.

Раніше повідомлялося, що Мінфін не буде компенсувати «зелений тариф» наступного року. На цю мить ситуація з грошима неясна. Також відомо, що Мінфін критикує випуск ОВДП на 9 млрд гривень для погашення боргу перед виробниками зеленої енергетики. На думку фінансистів, це тільки розбалансує державні фінанси та знизить кредитні рейтинги України.

Також ми писали, що в Україні заборонять кредити під 0%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу