У «Міненерго» хочуть звільнити голову «Укргідроенерго»

Поділитися:

Проти кількох посадових осіб компанії «Укргідроенерго» національною поліцією України було відкрито кримінальні провадження. Такі дані свідчать насамперед про те, що управління організацією є малоефективним та недієвим. Наразі стоїть питання про компетентність гендиректора «Укргідроенерго» Ігоря Сироти, який обіймає цю посаду з 2010 року.

Пропозицію звільнити голову компанії у своєму листі висунув міністр енергетики Герман Галущенко після перевірки діяльності ПраТ «Укргідроенерго».

У листі було перераховано різні звинувачення на адресу гендиректора, серед яких: впровадження Каховської ГЕС з особистих потреб, що призвело до втрати доходу у розмірі 103 тис. грн, зайві витрати на документацію у розмірі 80,17 млн ​​грн, несплата дивідендів до державного бюджету у 2019 році. Також було зазначено про деякі окремі кримінальні провадження у п’яти областях України, які ще розслідуються.

Нагадуємо, що Міністерство енергетики України запланувало запровадити два нові стандарти якості автомобільного палива.

Раніше ми писали, що Укргідроенерго ввела в роботу четвертий агрегат Дністровської ГАЕС. Запуск стратегічного об’єкту компанії «Укргідроенерго» символічно припав на дату відзначення Дня енергетика.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ