У Мінекономіки вирішили моніторити ціни

Поділитися:

У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства повідомили, що тепер відомство буде моніторити ціни на соціально значущі товари.

“Мінекономіки констатує зростання світового попиту на продукцію українського виробництва і як результат – ціновий тиск. Для збереження цінової стабільності на соціально значимі товари міністерство веде моніторинг цін на продукти і веде постійний діалог з ритейлерами і виробниками”, – сказав глава відомства.

Слід зазначити, що учасники ринку запевнили в готовності вживати заходів для стабілізації цін на продовольчі товари соцсегмента.

Нагадаємо, в Міністерстві розвитку економіки повідомляють, що фактична вартість реалізації нафти і конденсату, що застосовується для визначення плати за використання надр, в лютому склала 12 тис. 301 грн за тонну. Відзначається, що це на 10,7% вище за показник січня (11 тис. 114 грн за тонну).

Раніше повідомлялося, що українські підприємці погодилися стабілізувати ціни на соціально значущі товари. Як повідомляє Європейська бізнес-асоціація, уряду вдалося домовитися про це з бізнесом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу