У «Київводоканалі» проходять обшуки

Поділитися:

У проміжку між 2018 та 2020 роками «Київводоканал» та невизначена компанія уклали між собою кілька договорів щодо придбання спорядження для монтажу водопровідних мереж, а також систем опалення та кондиціювання.

Пізніше вдалося з’ясувати, що організації, у яких по всій документації проводилися закупівлі всього вищевикладеного обладнання, виявились фіктивними. Поліція має всі підстави розглядати цю справу як спосіб заволодіння коштами Київводоканалу в особливо великих розмірах.

7 січня співробітники головного управління поліції у Києві, а також департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції провели обшук приміщень складу ПрАТ “Київводоканал”. Раніше представники поліції та прокуратури вже відвідали з обшуками компанію підрядника. Ці дії здійснюються внаслідок ухвали суду.

Раніше у 2021 році у «Київводоканалі» вже проходили обшуки. Справа стосувалася об’єктів будівництва водопровідно-каналізаційного господарства.

Також, співробітники Державного бюро розслідувань проводять обшуки у Криворізькій міськраді та його виконавчому комітеті.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу