У киян ростуть борги за газ

Поділитися:

У Києві спостерігається спад рівня платоспроможності українців за комунальні послуги. Спостерігається зменшення рівня оплати за газ, повідомляє начальниця з управління роботи з абонентами АТ “Київгаз” Людмила Гребещук.

За словами фахівця, зараз платять за рахунками лише 75% жителів Києва, тому борги перед компанією лише продовжуть зростати і вже досягли позначки в 255 мільйонів гривень.

Також Гребещук вказала, що наразі близько 625 тисяч клієнтів не готові платити за газ, що ставить діяльність компанії в великі ризики.

Відзначається, що незважаючи на карантин, компанія активно працювала і ставила лічильники по всіх будинках столиці, проте замість очікуваного зростання показників, спостерігається зворотне скорочення.

Всього за період вимушених обмежень компанія встановила близько 4,5 тисяч лічильників, а поточне значення нововстановлених приладів доходить до одинадцяти тисяч.

Також вказується, що жителі Києва все ще мають можливість заплатити за газ за пільговою ціною. Така послуга діє до 31 числа цього місяця.

Як повідомлялося раніше, європейські роботодавці активно повертають на свої підприємства і поля українських трудових мігрантів, які є досить дешевою робочою силою і вигідні бізнесменам.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу