У Кабміні розповіли, де візьмуть гроші на субсидії

Поділитися:

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що виконання державного бюджету становить 104%. Зокрема, план перевиконано на більш ніж 28 млрд грн. Відтак, Кабмін запропонує Раді з цих грошей виділити 12 млрд грн на субсидії.

«‎Сьогодні виконання бюджету становить 104%. Це додатково понад 28 млрд грн до загального фонду. З цих грошей ми будемо пропонувати парламенту виділити 12 млрд грн на субсидії, щоб всі люди, які потребують субсидії, отримували їх без затримок і в повному обсязі»‎, — сказав глава уряду.

За словами прем’єр-міністра, в Україні майже 3 млн домогосподарств потребують такої допомоги. Водночас він додав, що уряд найближчим часом подасть відповідний проект змін до бюджету на 2021 рік.

Раніше у Кабінеті міністрів нагадали про те, що цьогоріч на субсидії було виділено майже 36 мільйонів гривень, проте на даний час використано вже 33 млрд. Тож грошей до кінця року не вистачить.

Також ми писали й про те, що власникам великого житла відмовлять в субсидії. Відтак, є конкретні норми житла, для власників яких призначають субсидії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу