У Кабміні анонсують збільшення видобутку газу в найближчі роки

Поділитися:

В Україні склали плани на видобуток газу на найближчі п’ять років. Орієнтуючись на них, прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав про те, що видобуток буде збільшено дуже істотно. Така заява була зроблена в рамках обговорення Національної економічної стратегії 2030. Відомо також, що нещодавно було підписано одразу 8 угод про розподіл продукції по 8 ділянкам з нафтою і газом в країні.

Перші результати прем’єр пообіцяв уже протягом двох років. Щоправда, поки важливо грамотно провести розвідку корисних копалин, щоб оцінити можливості країни в цьому секторі. За словами Шмигаль, збільшення видобутку газу дасть Україні поштовх як для власного розвитку, так і для інвестицій ззовні.

Раніше повідомлялося, що Кабмін знову змінює тарифи на газ. Відомо, що тарифи на газ, які зараз уряд обмежив «стельовими» цінами, незабаром знову будуть змінюватися. Зараз ніхто не може сказати, чи будуть вони вище нинішньої верхньої межі в 6,99 гривні за кубометр або будуть нижчими.

Також ми писали й про те, що в «Нафтогазі» хочуть створити базу вразливих споживачів. Тут важливо, щоб були зібрані всі відомості про них, адже це дозволить систематизувати інформацію та відслідковувати їх споживання, борги тощо.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу