Тваринники отримали право експорту товарів в ЄС

Поділитися:

Серед 14 тисяч компаній, які постачають свою продукцію в країни Євросоюзу, є 362 українські. Такі дані оприлюднили в Мінекономіки. Продукція тваринного походження відповідає всім європейським стандартам, а вони досить суворі.

Український уряд продовжує роботу над тим, щоб якомога більше українських компаній у 2021 році могли експортувати продукцію в ЄС. Для цього реформується технічне регулювання, вносяться зміни в процеси публічних закупівель, а також посилюються санітарні та фітосанітарні заходи.

Раніше повідомлялося, що до середини жовтня в Україні нарахували майже 47 тисяч фермерських господарств. За даними Держстату, за дев’ять місяців поточного року з’явилося 1031 нове господарство, причому географічно вони розташовані у всіх регіонах України. Серед найбільш популярних напрямків фермерства — тваринництво.

Також ми писали й про те, що в Карпатах активно розвивають вівчарство. Гуцульська вівця дає до літра молока в день, а породиста до трьох літрів. Робота з високоплемінними тваринами дає хороший результат.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу