Ціни на комуналку виростуть ще більше

Поділитися:

В Україні очікується збільшення вартості комунальних послуг. Про це попередили в «Київтеплоенерго».

Повідомляється, що з настанням осіннього сезону вартості опалення, гарячої води та газу сильно виросте. У відомстві кажуть про зростання цін приблизно на 30-40%.

Наприклад, тепер опалення двокімнатної квартири в Києві може обійтися українцям від 2,5 до 3,5 тисячі гривень – в залежності від експлуатації.

Також швидше за все виросте ціна на газ. Поки що точних прогнозів з цього приводу експерти не дають, однак відомо, що вартість «блакитного палива» в Україну сильно залежить від вартості газу на ринку Європи. А там, як відомо, зараз рекордно високі ціни.

Раніше Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла рішення про підвищення тарифу щодо постачальника «останньої надії», яким виступає на ринку компанія «Укрінтеренерго». Про це повідомляє пресслужба відомства.

Уточнюється, що на четвертий квартал 2021 року тарифи на послуги кампанії зростуть удвічі – до 1238,17 грн за МВт-год. Відомо, що нові правила почнуть працювати вже від 1 жовтня цього року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу