Три порти отримали нових керівників

Поділитися:

Три державні порти отримали нових керівників за результатом конкурсного відбору, що стартував наприкінці липня поточного року. За інформацією пресслужби Міністерства інфраструктури, йдеться про державне підприємство «Бердянський морський торговельний порт», держпідприємства «Миколаївський морський торговельний порт» та «Ренійський морський торговельний порт».

Зазначається, що «Бердянський морський торговельний порт» очолила Ольга Самініна, котра до цього була головним спеціалістом відділу держнагляду і контролю на морському та річковому транспорті у Морській адміністрації, і загалом має двадцятирічний стаж роботи у цій сфері.

«Миколаївський морський торговельний порт» очолив Олександр Медведик, який з серпня був виконувачем обов’язків керівника. Він також має стаж у 20-ти років у цій галузі.

«Ренійський морський торговельний порт» очолив також в.о. керівника Максим Ігнатенко. Сам він має досвід роботи в адвокатурі, працював на керівних посадах будівельних підприємств.

У Мінінфраструктури раніше заявляли, що кадрові ротації необхідні в рамках реформування сфери морського та річкового транспорту.

Нагадаємо, що за результатом конкурсу на посаду очільника Державної податкової служби визначено трьох кандидатів.

Також ми писали, що Кабмін ще раз вирішив провести конкурс на посаду глави Держрезерву.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу