Товариство з обмеженою відповідальністю буде ремонтувати літаки для ЗСУ

Поділитися:

“Українсько-російське авіаремонтне підприємство” виграло тендер на ремонт двигунів для військово-транспортних літаків ІЛ-76МД.

Компанія перемогла в конкурсі Миколаївський авіаремонтний завод і проведе середній ремонт двигунів Д-30КП-2. Договір з переможцем був підписаний командуванням ЗСУ 5 червня.

Згідно з умовами договору, перші 4 двигуна повинні бути віддані замовнику вже 15 червня. А далі, кожен місяць ще по два.

Раніше повідомлялося, що в Збройних силах України анонсували проведення масштабних військових навчань, головною метою яких стане відпрацювати різні сценарії можливого вторгнення в Україну. Про це повідомляє командувач ЗСУ Сергій Наєв для українських ЗМІ.

За словами військового, навчання заплановані на поточне літо і будуть відігравати всілякі сценарії локальних конфліктів або втручання ззовні.

Нагадаємо, що під час робочого візиту в Запорізьку область, Владислав Криклій, Глава Міністерства інфраструктури, заявив, що в Україні планується масштабний ремонт мостів по всій країні. Чиновник назвав орієнтовну цифру – 1385 мостів.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу