Світовий банк підтримає земельну реформу в Україні

Поділитися:

У Міністерстві економіки заявляють про готовність Світового банку підтримувати Україну у земельній реформі. За інформацією пресслужби відомства, такі підсумки зустрічі глави Мінекономіки України Олексія Любченка та регіонального директора Світового банку у справах країн Східної Європи Арупа Банерджі.

Зазначається, що Банерджі повідомив, що земельна реформа є ключем до майбутнього України. Також він наголосив на важливості в рамках реформи забезпечити належне функціонування всієї сільськогосподарської галузі, зокрема, малого фермерства. Посадовець додав, що Світовий банк підтримуватиме Україну у просуванні цієї важливої реформи, в питанні захисту навколишнього середовища, а також в екомодернізації промисловості. Аруп Банерджі зауважив, що Україна для Світового банку – довгостроковий партнер.

Зі свого боку, міністр економіки України висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю зі Світовим Банком, а також фінансову підтримку українських проєктів.

Нагадаємо, що додаткові 100 мільйонів доларів отримає Україна від Світового банку. Гроші виділені для підтримки експортно-орієнтованого малого і середнього бізнесу. Позичальник і виконавець проєкту, «Укрексімбанк», цю суму має використати на позики підприємствам, діяльність яких постраждала від коронакризи.

Також ми писали, що Світовий банк виділить нашій країні кредит у сумі 90 млн доларів, які підуть на вакцинацію. Ці гроші будуть виділені у рамках програми під назвою «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація». Головна мета, як зрозуміло з назви, – це проведення необхідних щеплень серед населення. Такі дані оприлюднили у пресслужбі Світового банку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу