Суди розпочали розгляд справи «Мотор Січі»

Поділитися:

У столиці розпочався розгляд справи стосовно «Мотор Січі», зокрема йдеться про скаргу від акціонерів підприємства у Запоріжжі. Йдеться про те, що акціонери незадоволені бездіяльністю процесуального прокурора з Офісу генпрокурора щодо арешту акцій заводу. Адвокати наполягають, що справу варто закрити.

Судове засідання проходило 26 листопада. За словами адвоката акціонерів, розпочато активну діяльність, а саме подано серію клопотань. Все це робиться з метою закриття кримінального провадження.

Станом на зараз клопотання акціонерів «Мотор Січі» задовольнили. Це означає, що дії правоохоронних органів щодо підприємства були неправомірні. Також важливо й те, що китайські акціонери підписали договори та отримали юридичну підтримку від трьох провідних міжнародних агентств. Йдеться про DLA Piper, WilmerHale та Bird&Bird.

Раніше повідомлялося, що китайські інвестори вимагають від України 3,5 млрд доларів за «Мотор Січ». Своєю чергою радником з питань українського права в міжнародному арбітражі буде виступати компанія Arzinger.

Також ми писали про те, що «Мотор Січ» зупиняє роботу і йде на карантин. Це було два тижні тому, 13 листопада.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ