Став відомий проєкт бюджету США

Поділитися:

У Сполучених Штатах під час наступного фінансового року будуть збільшені державні витрати до 6 трильйонів доларів. Це прописано у проєкті федерального бюджету, представленому американським президентом Джо Байденом.

Як заявив американський лідер, бюджет інвестуватиме безпосередньо у громадян США та покликаний зміцнити економіку країни, поліпшити її фінансове здоров’я у майбутньому.

Як зазначається, проєкт бюджету, зокрема, буде об’єднувати великі ініціативи, оголошені раніше президентом США. Так, 1,8 трильйонів доларів спрямують на “План підтримки американських сімей”, 2,3 трильйона доларів – на “Американський план зайнятості”. 1,5 трильйона доларів становитимуть дискреційні витрати.

Значні інвестиції спрямують в освіту, охорону здоров’я та науку, а також інфраструктуру.

В Адміністрації президента США вважають, що заплановане збільшення податків для корпорацій та заможних громадян принесе достатні доходи державі для того, щоб компенсувати підвищені витрати на найближчі 15-ть років.

Нагадаємо, що у Сполучених Штатах Америки визнали неможливість зупинки російського стратегічного проекту “Північний потік 2”.

Також ми писали, що Міністерство фінансів повідомило, що за квітень рівень сукупного державного та гарантованого державою боргу України збільшився до 2 534,28 мільярдів гривень, та до 91,33 мільярдів доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу