Стало відомо, скільки касових апаратів встановили підприємці

Поділитися:

Українські підприємці встановили 250 тисяч реєстраторів розрахункових операцій. Більшість представників бізнесу виконали норму закону, за якою вони мають працювати із прозорим обліком, повідомляє «‎Перший Діловий»‎.

Без прозорого обліку залишаються ті, хто приховує реальний розмір свого бізнесу, продає фальсифікат чи контрабанду, кажуть у податковій та нагадують, що окрім встановлення касового апарату малий бізнес має не забувати про звітність.

Наприкінці кожного робочого дня підприємці мають готувати паперові або електронні фіскальні звітні чеки. Контрольні стрічки потрібно зберігати протягом трьох років теж у паперовій або ж електронній формі.

На місці проведення розрахунків завжди має бути реєстраційне посвідчення та остання довідка про опломбування РРО. Окрім того підприємці мають вчасно подавати усі передбачені чинним законодавством звіти.

Нагадаємо, що у 2022 році Податкова служба має намір перевірити 6756 компаній, а також 1703 приватних підприємців. На відкритому порталі також повідомляється, що податківці виділили низку бізнесів, яких перевірятимуть насамперед.

Також ми повідомляли, що у 2022 році відбудеться низка суттєвих змін у податковій сфері. Вони торкнуться здебільшого проведення та подання звітності контролюючим органам.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу