Стало відомо, скільки грошей отримав бюджет від торгівлі заарештованим майном

Поділитися:

У прес-службі державного підприємства “СЕТАМ”, яке займається електронними торгами арештованим майном повідомили, що завдяки роботі відомства, бюджет України поповнився на 100 млн гривень в 2020 році.

Відомо, що держпідприємство, яке перебуває в підпорядкуванні Міністерства юстиції, сплатило 65,5 млн грн податків в 2020 році, а також реалізувало майна в дохід держави на понад 33 млн грн.

Слід зазначити, що підприємство займається реалізацією арештованого та конфіскованого майна, активів банків і конфіскованих активів, одержаних від корупційних та інших злочинів. “СЕТАМ” проводить аукціони з реалізації майна за заявками фізичних і юридичних осіб, аукціонів з оренди майна.

З моменту запуску підприємства в 2014 році через онлайн-аукціони було продано майна на 14,9 млрд грн.

Нагадаємо, що в прес-службі Фонду держмайна заявили, що касаційний господарський суд відхилив вимоги компанії АГРОМА Дистрибюшн та залишив у дії рішення суду попередньої інстанції про повернення в державну власність п’яти будівель Першого Київського машинобудівного заводу ( «Більшовик»).

Раніше повідомлялося, що Олег Бахматюк через пов’язані компанії КУА «Євротранс-Інвест» і ФК «фінгарантії» викупив на аукціоні дві заарештовані птахофабрики «Укрлендфармінг» на загальну суму 990 млн грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу