Стало відомо, що продасть ФГВФО цього тижня

Поділитися:

ФГВФО оголосив новий етап розпродажу активів неплатоспроможних банків. Цього тижня Фонд продає майно банкрутів на суму понад 9 млрд. гривень.

Як повідомляє прес-служба ФГВФО, з 13 по 17 грудня на аукціони будуть виставлені активи семи збанкрутілих фінустанов: майно банкрутів, яке буде пущено з молотка цього тижня, оцінюється у більш ніж 9 млрд гривень.

Так, загальна вартість прав вимоги щодо кредитів, виставлених на торги 13-17 грудня, становить 8,7 млрд грн. Основні кошти банкрутів, включаючи нерухомість та ділянки землі, цього тижня торгуватимуться за 276 млн грн.

Серед лотів, які будуть запропоновані покупцям найближчими днями, також дебіторська заборгованість на суму 0,17 млн. гривень та цінні папери, загальна вартість яких становить 0,01 млн. грн.

Як зазначають у ФГВФО, найбільшу суму – 7,9 млрд ​​гривень – планується виручити внаслідок продажу активів «Златобанку».

Загальна вартість майна «Дельта Банку» та КБ «Земельний капітал», яке також виставляється на торги цього тижня, становить 749,72 млн. гривень і 379,05 млн. гривень відповідно.

Крім того, 13-17 грудня Фонд пустить з молотка активи «ЧБРР», «Місто Банку», банку «Велес» та «Аркади».

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила закон, який дозволить Нацбанку без тендерів здійснювати закупівлю юридичних послуг для представництва його інтересів у закордонних юрисдикційних органах.

Також ми писали, що Національний банк України змінив правила банківського нагляду в рамках моніторингу ринку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу