Стало відомо, хто очолив Українське ядерне співтовариство

Поділитися:

У прес-службі “Енергоатому” повідомили, що радник президента «Енергоатому» Володимир Бронніков знову очолив громадську організацію «Українське ядерне товариство». Відомо, що його кандидатуру підтримали учасники делегації звітно-виборної конференції УЯТ в п’ятницю, 14 травня.

Слід зазначити, що «Українське ядерне товариство» налічує близько 3 тисяч членів. Захист інтересів вчених і фахівців, що працюють в сфері ядерної енергетики, а також ветеранів галузі – це основне завдання організації.

Так, президент «Енергоатому» Петро Котин особисто привітав Броннікова з обранням і назвав УЯТ одним з ключових партнерів НАЕК.

Нагадаємо, що мінімум в три мільярди гривень щорічно оцінює НАЕК «Енергоатом» втрати від введення урядом нового механізму спеціальних обов’язків на оптовому ринку електроенергії для потреб населення. Компанія закликає скасувати нову модель ПСО і пролонгувати дію старої до 30 червня.

Раніше повідомлялося, що в «Енергоатомі» анонсували будівництво малих модульних реакторів. Нещодавно представники підприємства провели тематичну зустріч з представниками американської компанії «NuScale Power».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу