Стала відома біографія глави Міненерго Германа Галущенка

Поділитися:

Ким і як довго працював новий глава Міністерства енергетики Герман Галущенко, розповіли у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Герман Галущенко працював в прокуратурі, Міністерстві закордонних справ, а потім заступником начальника департаменту Адміністрації президента. У 2013-2014 роках обіймав посаду виконавчого директора з правового забезпечення «Енергоатому». А з травня минулого року став віце-президентом Енергоатому.

ЗМІ стверджують, що Галущенко наближений до помічника президента Сергій Шефір. І не перебуває у відносинах з Ігорем Коломойським і Рінатом Ахметовим, але чудово ладнає з оточенням президента Володимира Зеленського.

Слід зазначити, що до сих пір міністерством в статусі виконуючого обов’язки керував Юрій Вітренко – однак його призначили головою Нафтогазу. Тому, Міненерго вже вдруге і знову тимчасово очолив – Юрій Бойко.

Нагадаємо, що кандидат на посаду міністра енергетики Герман Галущенко готовий взяти на себе відповідальність за тарифну політику.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України призначила Германа Галущенка міністром енергетики України. «За» проголосували 305 народних депутатів, проти -31, утрималися – 10. Не голосували 24 народних обранців.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу