США виділяють Україні ще 750 млн доларів

Поділитися:

Близько 750 млн доларів виділяє в рік влада США на підтримку України. Зазначається, що Київ підтримують представники обох провідних партій. Зокрема демократи і республіканці. Про це заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні, заступник помічника держсекретаря США з питань Європи і Євразії Джордж Кент.

«‎Я думаю, що у нас (у США — ред.) дуже надійний фундамент підтримки. Щорічно наш Конгрес виділяє кошти для підтримки України в різних галузях — аж до 750 мільйонів (доларів США — ред.) на рік. Мабуть, є чотири, максимум п’ять, інших країн, які отримують таку підтримку від нас щорічно. І це не залежить від того, хто сидить у Білому домі. І демократи, і республіканці разом підтримують Україну. І я думаю, що це не залежить від адміністрації, урядовців, які працюють з Україною»‎, — зазначив Джордж Кент.

Раніше ми повідомляли, що Пентагон готовий надати Україні військову допомогу в розмірі 125 мільйонів доларів. Це пов’язано з досягненнями в ключових реформах, зокрема у протидії корупції.

Також ми писали, що в Україні пройдуть навчання «Три меча 2021» за участю США, Польщі та Литви.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу