Споживачі скаржаться на поставки промислового гіганта «АрселорМітал»

Поділитися:

Цінові спекуляції металургійних гігантів. Останнім часом споживачі металопродукції масово скаржаться на те, що вчасно не отримують замовлення від компанії «АрселорМітал» – навіть попри контракти на поставки та проведені передплати. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

При цьому меткомбінат вже багато років працює через, так би мовити, посередників, а не безпосередньо з кінцевим споживачем. Тож виходить: спитатися ні з кого.

Наші журналісти спробували зв’язатися з керівництвом компанії та з’ясувати, чому завод не може впоратися із замовленнями та неодноразово мав збої із постачанням продукції. Однак ті від коментарів відмовилися.

Хоча навіть самі ж фірми-прокладки наявність проблеми визнають. І навіть більше: вони запевняють, що на всі їхні офіційні запити компанія не відповідає. Складається враження, що «Арселор» намагається, зважаючи на світову кон’юктуру, витиснути максимальні надприбутки, вчасно виконуючи насамперед іноземні замовлення, при цьому ігноруючи національних промисловців.

Тож, аби отримати об’єктивну інформацію та розгорнуті коментарі, ми запросили керівництво заводу в нашу студію програми Діалоги на «Першому Діловому» телеканалі.

Раніше одне з провідних підприємств з виробництва вапняку – «АрселорМіттал Берислав» – програло суд Антимонопольному комітету у справі про порушення конкурентних умов Держгеонадрами.

Таке рішення ухвалив Господарський суд Києва.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу