Спиртзавод в Полтавській області продали вдруге

Поділитися:

Спиртзавод-рекордсмен вдруге продали на аукціоні. Однак, заплатили вдвічі менше. Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Йдеться, про Вишняківський спиртзавод у Полтавській області. У грудні минулого року за нього виручили рекордні 234 мільйони гривень.

Тоді у Фонді держмайна заявляли, що це найуспішніший аукціон з приватизації спиртових активів, як за кількістю учасників, так і по фінальної вартості об’єкта.

Однак, компанія-переможець відмовилася проводити оплату. На цей раз, стартова ціна лоту становила 21 мільйон гривень. І в ході торгів зросла майже в п’ятеро – до ста одного мільйона двохсот тисяч гривень.

Переможцем стала компанія “Спіріт етил”, зареєстрована в Києві. Новий власник отримає спиртосклад, бродильний цех, виробничу лабораторію і будівлю брагоректифікації.

Нагадаємо, що бурштинові аукціони, які проводилися в Рівненській області з минулого літа, поповнили держбюджет на 34 млн гривень.

Там розповіли, що, зокрема, на черговому аукціоні реалізували права на надра ділянки на Сарненщині за більш ніж 380 тисяч грн. Це був дванадцятий бурштиновий аукціон в Рівненській області за останні 8 місяців.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ