Ситник не вимагатиме екстрадиції Славоміра Новака

Поділитися:

В антикорупційних органах України заявили, що зовсім не обов’язково проводити екстрадицію екс-голови Державної автомобільної служби України Славоміра Новака. Український екс-чиновник має подвійне громадянство, тому не принципово, на території України або Польщі буде проходити суд.

«Наскільки нам відомо, на сьогоднішній день у головного підозрюваного подвійне громадянство – Польщі та України», – повідомили в НАБУ.

На даний момент підозри, підготовлені в Україні антикорупційними органами, спрямовані до Польщі для повідомлення підозр на території держави.

Відомо, що НАБУ і САП спільно з Центральним антикорупційним бюро Польщі (ЦБА) і Окружний прокуратурою проводять санкціоновані обшуки в Києві, Львові та на території Польщі в рамках спільного розслідування діяльності злочинної організації в сфері дорожнього господарства.

Нагадаємо, що в державній компанії «Укравтодор» оголосили тендер на рекордну суму розміром у понад 12,58 млрд доларів. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії.

Повідомляється, що завдяки цим грошам компанія збирається реалізувати будівництво тридцяти колориметрів траси в напрямку Дніпро-Решетилівка.

Раніше повідомлялося, що понад 50 відсотків народних депутатів Верховної Ради України направили в Конституційний суд України подання про визнання Указу 218/2015 колишнього президента країни Петра Порошенка про призначення Артема Ситника директором НАБУ від 16 квітня 2015 роки таким, який порушує положення Основного закону держави.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу