Сім’ям загиблих і постраждалих в АТО хочуть скасувати комуналку

Поділитися:

У Кабінеті міністрів прийняли законопроект, який має на меті часткове звільнення від оплати комунальних послуг для деяких категорій українських громадян. В першу чергу йдеться про сім’ї героїв, загиблих або постраждалих в боях в зоні АТО / ООС. Також їм будуть нараховувати допомогу, щоб підтримати у важкі для родин часи.

Звільнятися від комунальних платежів будуть також і Герої України, Герої соцпраці та повні кавалери ордена Трудової Слави. На певних умовах будуть нараховуватися й додаткові виплати.

«Розмір виплат одному члену сім’ї повинен становити не менше 7800 грн, на двох і більше членів сім’ї — не менше 6100 гривень кожному», — пояснюють в Мінсоцполітики.

Раніше повідомлялося про подорожчання комунальних послуг в Україні з 1 жовтня 2020 року. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. За даними відомства, тепер ціна на газ може змінюватися буквально щомісяця. Вказується, що вартість «блакитного палива» може рости як в бік зростання, так і в бік зменшення.

Також ми писали про те, що Київ є лідером по боргах за комуналку в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу