Ще один завод «Укрспирту» пішов в приватні руки

Поділитися:

Залозецький спиртовий завод ДП “Укрспирт” придбало на онлайн-аукціоні ТОВ “Глермонт Трейд” за 80 млн грн. Такі дані наводяться в системі “ProZorrо.Продажі”.

Відомо, що заявку на участь в аукціоні подали шість компаній. Стартова ціна становила 32 млн грн.

Так, переможець аукціону повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок. Після цього процес приватизації спиртзаводу буде вважатися офіційно завершеним.

Слід зазначити, що об’єкт розташований в смт Залізці, вул. Бродівська, 3 (Зборівський район Тернопільської області). Добова потужність виробництва – 2,95 тис. Дал (середньої потужності модернізоване підприємство з виробництва харчового спирту). Тип продукції, що виробляється – спирт етиловий. Рік заснування – 1912 модернізації – 2018. При цьому, виробництво на об’єкті призупинено.

Згідно Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром ТОВ “Глермонт Трейд” є Наталія Шлапак. Компанія займається неспеціалізованій оптовою торгівлею.

Нагадаємо, що сьомий за рахунком завод з виробництва спирту та інших алкогольних напоїв держпідприємства «Укрспирт» проданий інвестору на аукціоні в неділю, 15 листопада.

Як повідомляється, на торгах закінчилася приватизація Марилівського спиртзаводу, який розташований в селищі Нагірянка Тернопільської області.

Раніше повідомлялося, що велика приватизація триває. І вже в грудні Фонд держмайна проведе два аукціони з приватизації двох спиртзаводів.

Так, 17 грудня планують продати Воютицьке місце здійснення діяльності та зберігання спирту, розташоване на Львівщині. Стартова ціна об’єкта – 32 мільйони гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу