СБУ розкрила схему завищених тарифів на Луганщині

Поділитися:

Штучно завищували вартість опалення, а різницю клали собі до кишені. Служба безпеки викрила незаконну схему завищення цін на теплопостачання для державних установ одного з міст Луганської області, інформує телеканал “Перший Діловий“.

За версією слідства, організували аферу держслужбовці та топ-менеджери однієї з приватних фірм. Протягом 2018-2020 років вони налагодили механізм, за яким школи, лікарні та інші установи отримували платіжки за опалення – за значно завищеними цінами.

В результаті афери – держава недорахувалася майже 5 мільйонів гривень. В рамках кримінальної справи правоохоронці провели обшуки за місцями проживання та в офісах зловмисників. В результаті – вилучили комп’ютерну техніку, фінансову документацію і чернетки, які підтверджують незаконну схему. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Львівській області працівники Служби безпеки виявили корупційну схему з нелегального відчуження земель державного лісового фонду. Йдеться про заволодіння землями державного лісонасіннєвого центру на території Брюховицької сільської ради.

Раніше СБУ розкрила чергову масштабну схему привласнення бюджетних коштів на будівництві житла для військових.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу