Росіяни відсудили в УЗ 56 млн доларів

Поділитися:

56 млн доларів відсудив “Ощадбанк” у “Укрзалізниці”. Це – борги дочірньої компанії перевізника Донецької залізниці. Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового» телеканалу.

Рішення на користь російського банку прийняв місцевий суд. Крім суми боргу “Ощадбанк” просив суд стягнути з держпідприємства 149 млн грн пені.

Однак цих грошей не отримав. Загалом, нині Донецька залізниця повинна кредиторам понад 6,5 мільярда гривень. Частина з них “Укрзалізниця” намагається реструктуризувати.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація – що ексклава правління “Укрзалізниці” Іван Юрик реструктуризував кредити в банку за завищеними ставками. І тільки тому компанія переплачує близько 320 млн гривень.

Нагадаємо, що частина залізничної колії в зоні відчуження «Укрзалізниця» передасть «Енергоатому». Йдеться про ділянку від станції Вілбча до станції Янів.

Її компанія збирається відновити, а поруч – прокласти нову. Досі ремонтом шляхів займалася компанія «Укренергомонтаж». Вона входить до складу компанії «Укрбуд», яка раніше належала екснардепу Максиму Микитасю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу