Росіяни не знають, що робити з недобудованим «Північним потоком-2»

Поділитися:

У Газпромі готові до припинення будівництва газопроводу “Північний потік-2“. Про це повідомляє партнер інформаційно-консалтингової компанії RusEnergy для ЗМІ.

За словами фахівця, в Росії готові припинити прокладання проекту через чинні американських санкцій, які “перекривають повітря” всім причетним до будівництва газопроводу.

Вказується, що в поточному американському законодавстві є лазівка. Так, закон США дозволяє зняти санкції з “Північного потоку-2”, якщо винуватець санкцій доведе, що він змінив свою поведінку.

Іншими словами, у РФ все ще є шанс змінити свою зовнішню політику і тимчасово припинити будівництво проекту. Однак поки що не можна точно сказати, чи вирішиться Газпром на подібний крок.

Раніше повідомлялося, що Російська Федерація в особі Газпрому має намір закінчити свій стратегічно-економічний проект “Північний потік-2” вже до кінця поточного 2020 року.

В інформації компанії значиться, що нещодавно підприємство провело телефонну конференцію з «Газпромом», де останній в черговий раз підтвердив свої плани з приводу реалізації та експлуатації газопроводу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу