Росіян не пускають до Єгипту

Поділитися:

У “Росавіації” заявляють про неможливість поновлення чартерного авіасполучення між Російською Федерацією та єгипетськими курортами – Хургадою та Шарм-еш-Шейхом. Про це у відомстві повідомили на запит ЗМІ.

Раніше єгипетські журналісти повідомляли, посилаючись на управління цивільної авіації країни, що Росія та Єгипет домовилися про поновлення чартерів з 28 лютого. Вказувалося, що двічі на тиждень рейси здійснюватиме авіакомпанія РФ “Nordwind”. Мовляв, рішення в Росії ухвалили за результатами перевірки систем безпеки аеропортів. Також про можливість поновлення рейсів з березня повідомляли джерела в російській туристичній галузі.

Чартери з РФ на єгипетські курорти заборонили в листопаді 2015 року після того, як над Синайським півостровом вибухнув російський літак, на якому поверталися туристи з відпочинку. Російська влада ще восени 2018 року обіцяла поновити перельоти.

Раніше ми повідомляли, що реальні доходи росіян впали з 2014-го року на більш ніж 10,5%, свідчать дані Росстату. За межею бідності наразі – майже 20 млн громадян.

Також ми писали про те, коли росіяни мають намір добудувати одіозний «Північний потік – 2». У «Газпромі» заявляють, що завершити будівництво мають до 2 червня цього року.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ