Росія продовжує будівництво Північного Потоку-2

Поділитися:

Російська Федерація продовжує втілювати в життя реалізацію проекту газопроводу «Північний потік-2». Про це свідчать дані супутників, передає видання “Bloomberg“.

На даний момент до територій ФРН (в порт Мукран) вже прибуло судно Академік Черський, здатне вплинути на відновлення процесу будівництва газопроводу.

Як пишуть ЗМІ, наразі на пристані Мукран вже знаходиться спеціальний кран для навантаження, а також судно-підрядник. Іншими словами, Росія стала використовувати свої додаткові технічні можливості заради більш швидкого втілення власних планів, пов’язанныих з завершенням будівництва.

Важливо відзначити, що сама компанія дані щодо причетності трубоукладача «Газпрому» до будівництва заперечує. Разом з тим, в підприємстві в черговий раз заявили, що ніякі американські санкції, раніше впроваджені проти компанії та її партнерів, не зможуть зупинити будівництво нового газопроводу.

Як повідомлялося раніше, посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив, що остаточними даними щодо завершення проекту Північний Потік-2 можна буде апелювати в кінці травня місяця.

Він зазначив, що зараз будівництво цього газопроводу призупинено «завдяки в першу чергу американських санкцій». Посол передбачає, що будівництво призупинено «можливо назавжди».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу