РНБО заявив про своєчасне перерахування коштів на оборону

Поділитися:

Прес-служба Ради національної безпеки і оборони України повідомила, що протягом січня-вересня 2020 року оборонний сектор держави профінансований в повному обсязі.

У відомстві заявляють, що фінансування сектора безпеки і оборони України за загальним фондом держбюджету за цей період здійснено в повному обсязі, відповідно до помісячного розпису асигнувань в сумі 167 912 7 млн ​​гривень.

Слід зазначити, що до спеціального фонду державного бюджету за цей період надійшло понад 93% надходжень від річного плану.

За результатами наведеного вище аналізу, фахівці наголошують на потребі підвищення забезпечення органами сектора безпеки і оборони своєчасності та ефективності використання коштів.

Нагадаємо, що напередодні початку опалювального сезону українська влада перевірила стан підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу до нового сезону. Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони України.

Вказується, що на цю тему відбулася рада експертів з питань енергетичної безпеки участь в якому брав головний секретар РНБО.

Раніше повідомлялося, що в Національному банку України розповіли подробиці видатків державного бюджету України за останні вісім місяців поточного року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вказується, що за даний проміжок часу з держбюджету не використали 92 млрд грн. Сама критична ситуація спостерігається по відношенню до Міністерства охорони здоров’я України та Міністерстві оборони України.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ