Ринок лізингу падає

Поділитися:

В Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» провели ретельний аналіз діяльності всіх компаній за період з січня по червень 2020 року. Загальний обсяг всіх угод за визначений період склав майже 8,4 млрд грн.

У другому кварталі поточного року обсяг угод скоротився на 3% — експерти пояснили це введенням жорсткого карантину в країні.

На кінець півріччя, в червні 2020-го, загальний портфель угод членів Асоціації склав трохи більше ніж 19,5 млрд грн. У порівнянні з груднем 2019 року це більше на 24%. Найбільша частка належала компаніям, які займаються колісним автотранспортом. Наступними за важливістю йшли члени Асоціації з с/г сегмента.

Раніше повідомлялося про скарги підприємців на фінмоніторинг з боку банків. Бізнес незадоволений тим, що практично всі банки запитують багато документів, при цьому не враховують той факт, що в банку вже довгий час відкритий рахунок ФОП.

Також ми писали про збіг в плануванні курсу долара на наступний рік. Бізнес закладає у свої розрахунки показник 29 гривень, такими ж є прогнози держави щодо девальвації гривні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу