Рентабельність українських лісгоспів менше 1%

Поділитися:

Рентабельність українських лісгоспів показала новий антирекорд: поточний показник нижче 1%, що стало новим “досягненням” країни за останні п’ять років спостережень. Про це повідомляє прес-служба Державного агентства лісових ресурсів України.

Як вказали у відомстві, незважаючи на поточний негативний результат головна мета країни полягає в підвищенні вказаного значення до 5%.

Також вказується, що для хорошого результату в Україні вже стали здійснювати так звані кадрові перестановки по всім областям держави.

Ми звільнили керівництво 79 підприємств, зокрема, двох самих обласних управлінь (Чернігівського та Харківського, на черзі вирішимо питання по Закарпатській і Івано-Франківськом). Замість цього ми зробили висновок 41 контракт з новими керівниками», – йдеться в повідомленні.

Також є і позитивні новини щодо зниження вирубки українських лісів. Зокрема масштаби цієї діяльності знизилися в Україні відразу на 46%.

Нагадаємо, що уряд України заявляє про необхідність проведення національної інвентаризації лісів.

До цього Кабінет міністрів звільнив главу Державного агентства лісових ресурсів України Андрія Заблоцького. Кадрове рішення було прийнято на позачерговому засіданні уряду 2 липня.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ