Рада розгляне бюджет-2021 у перший тиждень листопада

Поділитися:

Про те, коли ж Верховна Рада України займеться розглядом проекту державного бюджету країни на 2021 рік, розповів спікер парламенту Дмитро Разумков. З його слів розгляд має розпочатися з 2 листопада, якщо в країні не трапиться щось екстраординарне.

Станом на 2 листопада заплановано погоджувальну раду, а вже з 3 числа заплановано проведення пленарного тижня — саме в цей період і повинен розглядатися бюджет України на майбутній рік.

Відомо також, що один з факторів, який може активно впливати на ситуацію — епідеміологічна ситуація в країні. Наростання кількості пацієнтів з підтвердженим коронавірусом може привести країну до необхідності введення локдауну, що також вплине і на режим роботи парламенту.

Раніше повідомлялося, що держбюджет на боротьбі з контрабандою заробив майже 1 млрд гривень. Вказується, що всі виручені гроші збираються направити на фінансування проекту «Велике будівництво», а також в дорожній фонд держави.

Також ми писали про те, що з держбюджетом недодали грошей для МОЗ і Міноборони. Вказується, що за даний проміжок часу з держбюджету не використали 92 млрд грн. Найбільш критична ситуація спостерігається стосовно Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства оборони України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу